maanantai 15. lokakuuta 2012

Terveydenhoitomatkailua

Olen taas vaihteeksi istunut bussissa enemmän kuin on kenellekään terveellistä. Kävin näyttämässä hampaistoani hammaslääkärille, jotta hän voisi antaa luvan biologisten lääkkeiden käytölle. Ihan vielä en lupaa saanut, mutta lupauksen luvasta kuitenkin.

Koko tämä hammaslääkärikuvio on mennyt aivan väärässä järjestyksessä. Heinäkuussa tavallinen lääkäri laittoi lähetteen hammaskuvaan, joka otettiinkin aikanaan. Kun kuva oli otettu, alkoi ihmettely siitä, kuka kuvan katsoo ja kuvan perusteella antaa luvan lääkkeille. Pitkällisen pohdinnan jälkeen tultiin lopputulokseen, että minun on syytä mennä hammaslääkärille.

Tässä kohti täytyy nostaa hattua kotikuntani hammashuollolle, aika järjestyi alle viikossa. Tämä siitä huolimatta, että sekä hammashoitolan ajanvaraus että hammaslääkäri olivat sitä mieltä, että oikea toimintajärjestys olisi ollut täysin toinen. Minun olisi pitänyt ensin mennä hammaslääkäriin, joka olisi arvioinut esimerkiksi kuvaustarpeen. No kaikesta huolimatta tämäkin prosessi on nyt potkaistu käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti